IJshockeyschool

Wil jij ook de snelste en coolste teamsport ter wereld beoefenen? Ben jij tussen de 4 en 10 jaar? Kom dan naar onze ijshockeyschool!

Klik voor een filmpje

– for text in English please scroll down completely –

Vanaf de eerste zaterdag in oktober (onder voorbehoud), van 15:30 tot 16:45 (feestdagen uitgezonderd).
Aanmeldingen alleen per e-mail via ijshockeyschool@kemphanen.nl

De ijshockeyschool van Eindhoven Kemphanen is voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar en vindt iedere zaterdag in het schaatsseizoen plaats in het IJssportcentrum Eindhoven.

Leren schaatsen is een belangrijk onderdeel, maar ook wordt er al meteen gespeeld met stick en puck. Je maakt op een prettige en speelse manier kennis met ijshockey. Het plezier van de kinderen plezier hebben is het allerbelangrijkste!

IJshockey is een leuke sport. Het combineert techniek met snelheid en inzicht, maar ook functioneren in teamverband. Dat is goed voor de sociale vaardigheden en de weerbaarheid van kinderen!

Schaatsen kun je zelf mee nemen, maar je kunt ze ook op de ijsbaan huren bij sportwinkel Rono. Neem ook handschoenen mee (geen wanten). Een helm, een stick, knie- en elleboogbeschermers mag je iedere week lenen van de club.

Welk niveau ook, je bent altijd welkom. Kids die al meer kunnen, krijgen ook oefeningen die passen bij hun niveau. Als uw kind heel klein is kunt u, in overleg, de eerste keren mee het ijs op. Wanneer een kind de basisprincipes beheerst en het leuk vindt, kan het doorstromen naar een jeugdteam. Je hebt dan een complete ijshockeyuitrusting nodig om goed beschermd te zijn. Er is de mogelijkheid om deze het eerste seizoen te huren bij de club.

Meld je aan en je krijgt van ons 2 gratis proeflessen!
Voor meer informatie of aanmelden bij de ijshockeyschool, mail naar ijshockeyschool@kemphanen.nl.

Extra informatie voor de ouders krijgt u via deze link:
Ouderinfo IJshockeyschool.

Kijk altijd even op de website voor de laatste informatie. Soms gaat een training niet door, of begint op een ander tijdstip.

IJshockeyschool in de Media :

IJshockeyschool Eindhoven Kemphanen


English:

Do you want to try the fastest and coolest team sport in the world?
Is your child between 4 and 10 years of age?
Then come and try our icehockey school

The Ice Hockey School is on saturdays from 03.30 to 04.45pm. It starts the first saturday in October and ends in the last saturday of March (except for national holidays).
Please come and register by e-mail at ijshockeyschool@kemphanen.nl

Now: two free trial sessions!

The  icehockey school of the Eindhoven Kemphanen is for kids born in 2010 or later. It takes place every Saturday afternoon in the Eindhoven Ice Sport Centre (IJssportcentrum Eindhoven)

Learning to skate is the basic foundation but the kids also immediately start to play with the stick and puck. They experience a playful introduction to icehockey. For us, the most important thing is that the children have fun and enjoy themselves.
Icehockey is a great sport, it combines speed and technique in a physical sport but most importantly it is the ultimate team sport. This means that apart from great physical fitness the kids also gain good social skills and experiences of being part of a strong team.

Kids can bring their own gloves and skates or hire them at the ice rink. The rest of the gear, like stick, helmet and protection, is provided by the club.
The trainers on the ice can speak English (not natively but sufficient for this purpose).

Come and give it a try!

Please contact (also for inquiries in English): ijshockeyschool@kemphanen.nl

Geef een antwoord