Er is een aantal Corona-protocollen opgesteld voor het gebruik van het IJssportcentrum. Deze tijdelijke protocollen zijn het directe gevolg van de noodmaatregelen van het RIVM. Het niet naleven van deze protocollen kan tot gevolg hebben dat een persoon, team of zelfs vereniging tijdelijk de toegang tot het IJssportcentrum wordt ontzegd. Hieronder de links naar de protocollen:

Protocol Verenigingen
Kleedkamer-protocol
Looproutes verenigingen
Horeca-protocol

Daarnaast is er, in overleg met het management van het IJssportcentrum, een document samengesteld voor tribunes en horeca tijdens wedstrijden van Team1: Nieuwsbrief Tribuneregels

Lees alles goed door en als er vragen zijn, stel die dan aan bestuur@kemphanen.nl.

Als je besmet bent met dit virus, neem dan contact op met je huisarts of met de huisartenpost. Je komt dan uiteraard niet meer op de ijsbaan totdat je niet meer besmet bent. Uiteraard meld je het aan je coach.
Is uit contactonderzoek naar voren gekomen dat je in contact bent geweest met iemand die besmet is met het COVID-19 virus, meld het danaan je coach, blijf 10 dagen in quarantaine, gerekend vanaf de dag dat je in contact was met de besmette persoon. Heb je klachten of symptomen die mogelijk duiden op besmetting (koorts, droge hoest, vermoeidheid, etc. zie website RIVM.nl), laat je dan zo snel als mogelijk testen, door een afspraak te maken met de GGD testlijn: 0800-1202. Behalve de rit naar de Corona teststraat blijf je in quarantaine totdat je een negatieve uitslag krijgt.