Corona

16 september 2022: momenteel gelden geen restricties.

UPDATE 20 OKTOBER 2020:
Vandaag is naar alle leden een brief gestuurd. DE belangrijkste conclusies in die brief zijn:

 • Kleedkamers en douches mogen met onmiddellijke ingang tot nader order niet meer worden gebuikt;
 • Vanaf 13 jaar is het gebruik van mondkapjes verplicht op het gehele terrein van het IJssportcentrum;
 • Trainingen jeugd tot en met 17 jaar vinden gewoon doorgang;
 • Alle competitiewedstrijden ijshockey gaan tot nader order niet door;
 • Onderlinge trainingswedstrijden zijn toegestaan tot en met 17 jaar.

EINDE UPDATE 20-10-2020

UPDATE 14 OKTOBER 2020:

In het kort zijn de spelregels voor het sporten vanaf 14 oktober 22:00 uur: 

 • Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
 • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
 • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden of toernooien gespeeld. En kinderen met klachten blijven thuis.
 • Publiek bij sport is niet toegestaan.
 • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.
 • Kinderen vanaf 13 jaar mogen na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 4 personen. Voor jongere kinderen geldt deze beperking niet.

EINDE UPDATE 14-10-2020


UPDATE 30 september 2020:

Naar aanleiding van de persconferentie van 28 september heeft het management van het IJssportcentrum extra regels ingesteld. De regels zijn naar alle leden verstuurd per e-mail en ze zijn hier te vinden. Lees ze goed door en hou je aan de regels. Zo blijft de kans het grootst dat we kunnen blijven ijshockeyen.
Lokale regels van andere ijsbanen vind je onderaan op deze pagina.
Vragen? stel ze aan bestuur@kemphanen.nl.

EINDE UPDATE 30-09-2020

Er is een aantal Corona-protocollen opgesteld voor het gebruik van het IJssportcentrum. Deze tijdelijke protocollen zijn het directe gevolg van de noodmaatregelen van het RIVM. Het niet naleven van deze protocollen kan tot gevolg hebben dat een persoon, team of zelfs vereniging tijdelijk de toegang tot het IJssportcentrum wordt ontzegd. Hieronder de links naar de protocollen:

Protocol Verenigingen
Kleedkamer-protocol
Looproutes verenigingen
Horeca-protocol

Daarnaast is er, in overleg met het management van het IJssportcentrum, een document samengesteld voor tribunes en horeca tijdens wedstrijden van Team1: Nieuwsbrief Tribuneregels

Lees alles goed door en als er vragen zijn, stel die dan aan bestuur@kemphanen.nl.

Als je besmet bent met dit virus, neem dan contact op met je huisarts of met de huisartenpost. Je komt dan uiteraard niet meer op de ijsbaan totdat je niet meer besmet bent. Uiteraard meld je het aan je coach.
Is uit contactonderzoek naar voren gekomen dat je in contact bent geweest met iemand die besmet is met het COVID-19 virus, meld het danaan je coach, blijf 10 dagen in quarantaine, gerekend vanaf de dag dat je in contact was met de besmette persoon. Heb je klachten of symptomen die mogelijk duiden op besmetting (koorts, droge hoest, vermoeidheid, etc. zie website RIVM.nl), laat je dan zo snel als mogelijk testen, door een afspraak te maken met de GGD testlijn: 0800-1202. Behalve de rit naar de Corona teststraat blijf je in quarantaine totdat je een negatieve uitslag krijgt.