Belangrijke informatie betreffende nieuwe Corona Maatregelen

13 november 2021

Beste Leden en ouders,

 

Gisteren tijdens de persconferentie zijn er weer nieuwe maatregelen medegedeeld die ingaan vandaag 13 November om 18.00 uur.

 

Bij alle trainingen en wedstrijden zijn zeker voor de komende 3 weken geen ouders en publiek toegestaan.

 

Bij de trainingen zijn alleen de spelers en coaches en trainers welkom.

 

Bij de wedstrijden zijn alleen Spelers, Coaches en begeleiders die ingeschreven staan bij het betreffende team welkom, dit geldt ook voor de tegenpartij.

Verder zijn welkom: scheidsrechters, Bench Officials (voor bediening klok en invullen wedstrijdsheet en voor binnen inclusief bemanning strafbank) en iemand voor de EHBO die in bezit is van een pasje.

Verder is er niemand welkom, als een team fruit wil hebben voor hun team kan dit thuis worden gesneden en bij de ingang worden afgegeven bij de Coach of aan uw kind en dan kan dit in het kleedlokaal worden verdeeld, wat betreft het drinken de ouders kunnen hun kind een gezond drankje  meegeven voor in de pauze.

 

Ouders die de spelers naar een wedstrijd brengen zijn geen vrijwilligers en hebben ook geen recht op toegang tot de wedstrijd, dit is zeer vervelend als u ver moet rijden dat begrijpen  wij ,probeer daarom deze 3 weken zoveel als mogelijk te carpoolen.

 

Let op de QR code check voor de 18+ spelers zijn ook nog steeds van kracht.

 

Wij begrijpen dat dit ingrijpende maatregelen zijn en hopen dat we na deze 3 weken weer iedereen mogen toelaten bij de trainingen en wedstrijden.

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Belinda Daams

Penningmeester en Ledenadministratie

IJ.V. Eindhoven Kemphanen