Karin van Hirtum nieuwe Vertrouwenscontactpersoon

Geplaatst in: Archief Nieuws | 0

Met onmiddellijke ingang heeft Karin van Hirtum de rol van Vertrouwenscontactpersoon (VCP) overgenomen van Sandra Conijn.

Omdat de dochter van Sandra, Elke Voets, stopt met ijshockey had ze te kennen gegeven haar functie over te willen dragen. Daarbij gaf ze aan dat ze de vereniging een zeer warm hart toedraagt en dat ze actief mee zou zoeken naar een geschikte opvolgster. Daarin is ze uitstekend geslaagd!

In de periode dat Sandra actief was als Vertrouwenscontact van de vereniging heb ik haar leren kennen als zowel zeer betrokken, ter zake kundig als discreet. Het bestuur dankt Sandra voor haar inzet en we hopen haar nog regelmatig – samen met Elke – tegen te komen rondom de ijsbaan.

Meer over deze functie en over de nieuwe Vertrouwenscontactpersoon Karin van Hirtum kun je hier lezen.

Tom van Doorne
Voorzitter

Laat een Reactie Achter