Jubileum-activiteiten wederom uitgesteld!

Geplaatst in: Archief Nieuws | 1

De Corona-maatregelen wijzigen steeds en zo ook de versoepeling ervan. Op het moment dat dit bericht wordt geschreven is het niet toegestaan om in september met meer dan 100 personen een feestje te vieren. Dat aantal zal fors overschreden gaan worden.

Omdat we geen verplichtingen willen aangaan die we niet na kunnen komen heeft de jubileumcommissie, in overleg met het bestuur, besloten de activiteiten te verplaatsen naar april of mei 2021. Op een later moment zal een exacte datum worden gekozen en gecommuniceerd.

Jubileumcommissie en bestuur Eindhoven Kemphanen

Oh ja… er komen nog steeds bestellingen voor het jubileumshirt binnen en op 1 juni gaat de productie draaien. Dit is dus de allerlaatste kans op een oranje en/of blauw Jubileumshirt. Kijk voor informatie elders op deze website bij Berichten.

Een Reactie

 1. Johan blokland
  | Beantwoorden

  So. Dat is even echt zuur. Vorig jaar zo uitgekeken na 50 jaar kemphanen feest jaar. En nu word het dus 51 jaar kemphanen feestje. Ik snap heel goed dat het niet kan. Maar daarmee niet minder zuur.
  Had het persoonlijk als mooie stip op de horizon staan.
  Nu word het een stipke.
  Laten we hopen het feest in 2021 samen met 3e landstitel te kunnen doen😜 LETS GO HANEN.🏒🥅🏒 LETS GO!!

Laat een Reactie Achter