ZOMERTRAININGEN OFF-ICE VAN START

Geplaatst in: Archief Nieuws | 0

Tóch Zomertrainingen bij Kemphanen.

 

Oké, we mogen het IJssportcentrum nog niet in, maar de maatregelen zijn wat versoepeld dus we gaan weer aan het werk met z’n allen! Al twee maanden liggen alle trainingen stil en we moeten weer in shape komen voor de zomer en voor het nieuwe seizoen. De drukbezochte zomertrainingen van eerdere seizoenen vervangen we dit jaar door de speciale Live-Off-Ice work-outs en we starten op vrijdag 22 mei. Eerder kon niet in verband met alle noodmaatregelen.

Let op: deelname is uiterst belangrijk; anders is je achterstand op teamgenoten en tegenstanders bijna niet meer in te halen. NB: We kunnen pas in september de ijsbaan op…

 

Doel: opbouwen conditie en teambuilding.

 

Je traint met je nieuwe team. Kijk daarvoor op de website.

U8 en U10 trainen één keer in de week (gratis) onder leiding van Judith Noten en is gericht op fun, club- en teamgevoel.

U12 tot en met U19 betalen een kostendekking van € 50 per persoon; facturatie wordt door de penningmeester verricht. Daarvoor krijg je ruim 20 trainingen van Larry Suarez (behoeft geen introductie) en Kevin Zwennicker (zie tekst bij afbeelding). Dat wordt echt genieten!!
Informatie over trainingen van Team 1 volgt later.

Je wordt door je coach benaderd voor de inschrijving.

Kijk in het volgende schema voor de details. Zijn er onduidelijkheden, dan bel Nico of Maarten of stuur een mailtje naar tc@kemphanen.nl.

Go Hanen Go!!

Laat een Reactie Achter