Vervolg Inspraak Commissienotitie Sportvisie 2015-2019

posted in: Archief Nieuws | 0

Beste IJshockey liefhebbers.

 

Zoals jullie weten staat in de sportvisie 2015-2019 o.a. dat de IJsbaan moet sluiten. Natuurlijk zijn we het daar niet mee eens. Massaal hebben we van ons laten horen tijdens de inspreekavonden op het stadhuis. Het feit dat wij – samen met alle andere ijsverenigingen en gebruikers van de ijsbaan – een gezamenlijk geluid én een gedeeld toekomstbeeld hebben laten horen en zien, heeft behoorlijk wat indruk gemaakt bij de Raadsleden en het College.

 

Aanstaande maandag 13 juli is er om 17.00 uur een Vervolg Inspraak Commissienotitie Sportvisie 2015-2019. Ook al mogen we niets meer inbrengen, door onze aanwezigheid laten we wederom duidelijk zien dat een grote groep mensen gebruik wil blijven maken van de ijsbaan en dat deze niet gesloten mag worden. Kom dus ook als je kunt! Laat zien dat onze gezamenlijkheid, ons tegengeluid en betrokkenheid geen eendagsvlieg was

 

We verwachten jullie aanstaande maandag allen bij het stadhuis Eindhoven in Kemphanen teneu.

 

Wil je exact weten wat er al bekend en geschreven is, kijk dan via onderstaande link naar alle documenten die voor de besluitvorming gebruikt kunnen worden.

http://eindhoven.notudoc.nl/cgi-bin/agenda.cgi/action=view/id=47142

Leave a Reply